Mediemøte på Beitostølen

En godt beskyttet Therese Johaug på medietreffet på Beito i fjor. Slik blir det i år også. FOTO: Terje Pedersen

Ny langrennssesong nærmer seg og som vanlig åpner det med en mediedag på Beitostølen. Også denne gang blir det strenge smittevern-restriksjoner.

Her er invitasjonen fra Norges Skiforbund:

Til redaksjonen:

Skiforbundet langrenn inviterer til mediedag før nasjonal langrennsåpning

Torsdag 18. november 2021 kl 1230 i Beitohallen, Radisson Blu Beitostølen

Kvinner EliteMenn Elite AllroundMenn Elite SprintPara Elite & Rekrutt og Equinor Rekruttlandslag er tilstede samt trenere og ledere.

Vennligst meld fra hvem som deltar og intervjuønsker (løpere og trenere) innen torsdag 11.11 til gro.eide@skiforbundet.no

Grunnet smittesituasjonen i Norge er vi naturlig nok opptatt av helseansvaret vi har overfor alle deltakere på mediedagen. Vi vil derfor begrense antall personer i Beitohallen og rigge denne tilnærmet lik som i fjor, slik at media sitter ved tildelte bord og løpere/trenere beveger seg rundt for intervjuer. Vi opprettholder kohorter som til enhver tid ikke skal være nærmere enn to meter.

Påmeldte medier vil etter fristen få tilsendt mail med detaljer og intervjuplan. Vi setter pris på at tilbakemeldingsfristen overholdes da dette er viktig for oss med tanke på planlegging

Takk for at dere alle ivaretar smittevern. Alle som deltar på mediemøte skal stille friske og symptomfrie med rene, såpevaskede hender, dere medbringer antibac, holder TO meters avstand og bruker munnbind inne.